Ολυμπιακός: Αυτή ήταν η θέση που πήρε στο ΔΣ της Λίγκας

Η υπεύθυνη στάση του Ολυμπιακού στο ΔΣ. της Λίγκας για την αναβολή λόγω κοροναϊού.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια για αποπροσανατολισμό από τα γνωστά Μέσα που είναι τσακωμένα με την… αλήθεια. Ο στόχος ήταν να στρέψουν την προσοχή αλλού, μακριά από την εκδίκαση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης και βεβαίως να δημιουργήσουν την εικόνα ενός Ολυμπιακού που δεν σκέφτεται λογικά.

Διασύρθηκαν όπως γίνεται πάντα καθώς η στάση του Ολυμπιακού αποδείχθηκε στην πράξη η πιο υπεύθυνη από όλες τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.

Η θέση του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη. Ναι στην αναβολή, αλλά να συζητήσουμε θεσμικά όλες τις πτυχές του σοβαρού προβλήματος με την πανδημία του κοροναίου. Όχι… τηλεφωνικά, ξερά.

Αυτό υποστήριξε και ο Ολυμπιακός στο δ.σ. της Λίγκας. Όπως η ΟΥΕΦΑ καλεί τους θεσμικούς συνομιλητές της στο ποδόσφαιρο πριν λάβει την οποία απόφαση για το μέλλον των διοργανώσεων της έτσι και στον Ολυμπιακό είχαν την άποψη ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να λαμβάνεται στο πόδι και δια περιφοράς.

Γι αυτό ζήτησε να συγκληθεί το ΔΣ για να δουν άπαντες τα δεδομένα και να αποφασίσουν υπεύθυνα.

Επίσης όπως υποστηρίχθηκε από τους ερυθρόλευκους από την στιγμή που η αναβολή τίθεται για λόγους δημόσιας υγείας θα πρέπει να ξέρουν αν υπάρχει κάποια οδηγία από τις αρχές, αν υπάρχει κάποιο νέο δεδομένο από ΚΥΑ περί κεκλεισμένων για να εξεταστούν τα δεδομένα με προσοχή για να ξέρουν και μελλοντικά πως θα είναι μετρήσιμο αν η κατάσταση βελτιώθηκε ή όχι.

Από την αρχή άλλωστε στον Ολυμπιακό ήταν θετικοί στην αναβολή, το ζητούμενο βεβαίως είναι πόσο αυτή θα διαρκέσει. Θα είναι για 15 μέρες; Και αυτό γιατί προκύπτει τεράστιο θέμα ρευστότητας για τις μικρές και μικρομεσαίες ομάδες ενόψει αδειοδότησης. Στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως πρέπει η Λίγκα να συστήσει μια επιτροπή για να ζητήσει από την ΕΠΟ να δει το θέμα της αδειοδότησης άμεσα.

Και βεβαίως από την στιγμή που υπάρχει η διακοπή πρέπει επιτέλους να προχωρήσει το θέμα με τον Περέιρα και της εφαρμογής της απόφασης του ΔΣ για ξένους διαιτητές που επιδεικτικά αγνόησε ο Πορτογάλος. Ποια ήταν η απάντηση του η οποία θα πρέπει να κοινοποιηθεί απ την Λίγκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk