Ολυμπιακός: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στον Εβρο θα είμαστε εκεί»

Η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε πως στέλνει άμεσα στα σύνορα τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας αλλά παράλληλα αναπτύσει δράσεις με τεράστια κοινωνική προσφορά. Το έχουν αποδείξει άλλωστε με πολλές πρωτοβουλίες τους οι ερυθρόλευκοι μετά από εντολή του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δηλώνει ξανά «παρών» και συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά. Η διοίκηση των πειραιωτών προχώρησε σε μια ξεχωριστική κίνηση, μετά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Έβρου, ανακοινώνοντας πως είναι δίπλα σε όσους γεμίζουν περηφάνεια τον ελληνικό λαό.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως στέλνει άμεσα στα σύνορα του Έβρου τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για να διατεθούν στους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του λιμανιού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμεριζόμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας στέλνει άμεσα στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δίπλα τους θα βρεθεί και ομάδα εθελοντών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ανάγκη.

Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι εκεί, δίπλα σε αυτούς που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και θα τους παρέχουμε ότι χρειαστούν».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, πόσο σημαντική θεωρεί την κοινωνική προσφορά των ερυθρόλευκων. Γι’ αυτό άλλωστε και η ομάδα του λιμανιού είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη και το έχει αποδείξει με πράξεις.

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει μια σειρά από δραστηριότητες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο πως ο λαοφιλέστερος σύλλογος της χώρας επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Κι όχι με λόγια αλλά με έργα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk