Απάντηση στους επικριτές του και τα πυρά που δέχεται δίνει μέσω του MEGA o πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην υπουργός επιμένει στη θέση ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους.

«Η Προκαταρκτική Επιτροπή, η πλειοψηφία της οποίας στην πραγματικότητα έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι τη διερεύνηση των δήθεν ποινικών ευθυνών μου, συνεχίζει τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις.

» Χθες, με παράνομες συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε το αίτημά μου για εξαίρεση του κ. Πλεύρη από μέλος της. Ο κ. Πλεύρης θα εξακολουθήσει να παριστάνει το μέλος της επιτροπής που ερευνά τις δήθεν ποινικές μου ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά που με μήνυσε για τις πράξεις που ερευνά η επιτροπή» αναφέρει και συνεχίζει:

«Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες. Δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου».