Λοβέρδος στο MEGA: Μήπως ο Τσίπρας εκβιάζεται για την υπόθεση Novartis;

Για το θέμα που έχει προκύψει με την κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Για το θέμα που έχει προκύψει με την κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η λιπομαρτυρία είναι αδίκημα, και προβλέπεται το μέτρο της βίαιης προσαγωγής. Σε ό,τι αφορά στην ειδική περίπτωση των προστατευόμενων μαρτύρων ή των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, κατά τον νόμο έχουν υποχρέωση συνεργασίας με τις Αρχές» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Αποφεύγουν να εμφανιστούν γιατί φοβούνται» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε θεσμικά ακατανόητη την παρέμβαση Τσίπρα στην υπόθεση. «Μήπως ο πρώην πρωθυπουργός εκβιάζεται; Μήπως του λένε ότι “αν δεν βγεις να στηρίξεις, εμείς θα τα πούμε όλα”; Το ερώτημα αυτό είναι αδυσώπητο και πρέπει να απαντηθεί».

«Εγώ δεν είμαι ικανός να το απαντήσω αλλά είμαι ικανός να διερωτηθώ “γιατί έπρεπε να κάνει παρέμβαση ο πρώην πρωθυπουργός;” Δεν αρκούσε ένα κορυφαίο του στέλεχος; Είναι προστάτης των κουκουλοφόρων;», επισήμανε ακόμη ο κ. Λοβέρδος.

ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk