Ως μια πολύ δυνατή και πλήρης ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (30/1, 21:00) για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει πολύ επιθετικά το τελευταίο διάστημα και υποκλίθηκε στον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής της βάσκικης ομάδας χαρακτήρισε τον έμπειρο γκαρντ ως τον ηγέτη του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι παρά την ηλικία του, μπορεί ακόμα να κρίνει έναν αγώνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που τελευταία παίζει καλά.

Έχει αλλάξει προπονητή και διαθέτει σημαντικούς παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης της ομάδας και παρά την ηλικία του είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να κρίνει έναν αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πλήρης ομάδα, πολύ δυνατή, με λύσεις σε όλες τις θέσεις και εσχάτως παίζει πολύ επιθετικά στην άμυνα.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε απουσίες και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».