Πετρέας: «Η νίκη μας δίνει πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Πετρέας αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ (3-1) προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το βόλεϊ, προκειμένου να βιώσουν έντονα συναισθήματα, ενώ σημείωσε ότι η νίκη αυτή τους δίνει πλεονέκτημα έναντι του Δικεφάλου.

Την προτροπή του στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας, ο οποίος ανέφερε ότι μόνο εκεί μπορεί κανείς να ζήσει τέτοια ένταση και τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αυτή η νίκη δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό έναντι του ΠΑΟΚ για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και ότι η ομάδα του κοιτάζει ό, τι ακολουθεί, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα έντονο σε συναισθήματα παιχνίδι, τέτοια συναισθήματα μόνο στο βόλεϊ και τον αθλητισμό μπορούν να δημιουργηθούν. Για αυτό το λόγο τα νέα παιδιά θα πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι στα κρίσιμα σημεία και αποκτάμε πλεονέκτημα ενόψει συνέχειας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά θα πρέπει να το πάμε παιχνίδι παιχνίδι και να μην παρασυρθούμε».

 

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk