Η Λαμία ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μία πολύτιμη νίκη, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο φινάλε και να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, το… ζουμί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 60′ ο Μαρτίνεθ υπέπεσε σε λάθος, ο Μπινακόνι που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι συνδυάστηκε με τον Ρόμανιτς, βγήκε σε θέση βολής και σκόραρε. Το ματς έδειξε να «κλειδώνει» στον άσο στο 72′, όταν ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουάρεθ.

Όμως, ο Ιγκλέσιας ανέβασε την ομάδα του και δικαιώθηκε στο 90′. Ο Αργεντινός χαφ έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Αντέτζο, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και υπέδειξε το πέναλτι και ο Ιγκλέσιας ανέλαβε και την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας (9′ Βύντρα), Αντέτζο, Σκόνδρας, Ρόμανιτις, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (92′ Σάσι), Βασιλόγιαννης, Τιρόνε (60′ Μπιανκόνι)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής (74′ Αντζούλας), Βαλιέντε (66′ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (46′ Κρέσπι), Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι.