Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αναφέρονται μεταξύ άλλων στη «σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης».

Μια κίνηση, που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, έγινε προκειμένου να προφυλαχθούν οι ομάδες που έχουν καταγγελθεί και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Παράλληλα, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού αναφέρθηκε επίσης στον ορισμό του Σκουλά ως VAR στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο διαιτητής, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Ενας διαιτητής που είχε τιμωρηθεί, αλλά τον επανέφερε την περασμένη αγωνιστική στους ορισμούς με το «έτσι θέλω» ο Περέιρα.

Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε και στη συνάντηση των «Big 4», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι μια συνάντηση «χωρίς ατζέντα». «Μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες.

Ολη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.

Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.

Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.

Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».