Πολίτης του κόσμου, ακτιβιστής του ποδοσφαίρου, σύμβολο του αντιρατσιστικού κινήματος, παρασημοφορημένος ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας, επίσημος πρεσβευτής της FIFA, της UEFA και της ισπανικής Λίγκας και αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ με αφορμή τον επαναληπτικό αγώνα της Μίντλεσπρο με την Τότεναμ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μιλά στο ONE Channel για την εμπειρία του στο θεσμό, το αγγλικό ποδόσφαιρο, τον Μουρίνιο, αλλά και για την πρώην ομάδα του.

«Το FA Cup έχει τις δικές του ιστορίες. Φυσικά για τις μικρές ομάδες είναι ευκαιρία να λάμψουν και να νικήσουν τις μεγάλες ομάδες. Οπότε είναι ακόμη μια ευκαιρία για τη Μίντλεσμπρο να νικήσει και να πάει μακριά στη διοργάνωση, μιας και ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας το 1997», τονίζει για τη μία εκ των δύο πρωταγωνιστών της αποψινής αναμέτρησης. Ταυτόχρονα, θεωρεί πολύ πιθανή και την πρόκριση της πρώην ομάδας του, δεδομένου ότι η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ, για την οποία εξέφρασε την άποψη πως θα νικήσει το πρωτάθλημα.

Πηγή : onetv.gr