Επίκεντρο διασκέδασης έγινε σήμερα ο Πειραιάς με τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «48 Ώρες», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, στη συμβολή της Σωτήρος Διός με τη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Εκατοντάδες Πειραιώτες μικροί και μεγάλοι, αλλά και επισκέπτες της πόλης, διασκέδασαν σε εορταστικούς ρυθμούς σε μια συναυλία γεμάτη ζωντάνια, παλμό και κέφι, στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης μας.

Σημειώνεται  ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα  ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στη συναυλία με το νεανικό συγκρότημα «48 ώρες», λέγοντας πως είναι όμορφο να βλέπεις μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν στην πόλη.

«Η φιλοσοφία που έχουμε  αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια είναι να διοργανώνουμε εκδηλώσεις με νεανικά συγκροτήματα, καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και  παιχνίδια για τα παιδιά,  χριστουγεννιάτικες δράσεις για όλη την οικογένεια, χωρίς πανάκριβες παραγωγές, πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Στη συνέχεια επεσήμανε  πως ο Δήμος διοργάνωσε ένα πλήρες  εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλες τις γειτονιές της πόλης, υπογραμμίζοντας: «Στόχος μας είναι να ζουν όμορφες στιγμές τα παιδιά και να διασκεδάζουν οι νέοι και οι οικογένειες και χαίρομαι που κάθε χρόνο συμμετέχει όλο και περισσότερος κόσμος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Νωρίτερα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά  ψυχαγώγησε τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά, στο Χατζηκυριάκειο και στο Νέο Φάληρο.