ΝΔ για Μπαλάφα: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας»

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη!» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αντιδρώντας στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας προσπαθώντας να δικαιολογήσει την Νίνα Κασιμάτη.

Την αντίδραση της Νέας προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα σε τηλεοπτικό σταθμό με αφορμή την ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη με γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά των αστυνομικών.

Κύκλοι του κόμματος σχολίαζαν τις αναφορές Μπαλάφα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει νωρίτερα τα εξής: «Η φράση »μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» δεν με εκφράζει».

«Υπάρχει ένα άλλο σύνθημα που λέει »τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Οι νεολαίοι λένε τέτοια ψιλοχαριτωμένα, όπως θέλετε πείτε τα. Αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη που δεν μπορεί να κατηγορηθεί σε καμία περίπτωση για ζήτημα σε σχέση με την αστυνομία» πρόσθεσε.

Ανέφερε μάλιστα ότι μιλάει λαϊκά όταν αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι στα όσα είπε.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk