Με διάταξη 4-3-3 και τον Γιασίν Μεριά δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Γ. Καραϊσκάκης (22:00), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στους «32» του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως είχατε ενημερωθεί από το μεσημέρι μέσω του «10», ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ πήρε θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Σεμέδο, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μένει στον πάγκο.  Ο Ελληνας σέντερ μπακ τα έδωσε όλα για να προλάβει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει τον Γιασίν Μεριά.

Από εκεί και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο εκτός από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, βρίσκονται επίσης οι Αλέν, Μπενζιά, Γκερέρο, Λοβέρα, Τοροσίδης και Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά η 11άδα:  Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.