Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του «τελικού» με τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Τρίτης προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή,  η οποία απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Γκιγιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Εκτός έμεινε Σουντανί, που εκτός ευρωπαϊκής λίστα, ο ανέτοιμος Σισέ, αλλά και ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ (11/12, 22:00) θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει την τρίτη θέση στον όμιλο και μαζί την πρόκριση στους 32 του Europa.

Μια σπουδαία αναμέτρηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας.