Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προχώρησαν με νίκες και η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να ανεβαίνει στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντάνιελ Ποντένσε στο 6′ και Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 41′ και το 45+2′. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 31 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» η αλήθεια είναι πως… καρδιοχτύπησε κόντρα στην Ξάνθη, καθώς ο αγώνας της Τούμπας ήταν μέχρι το 80′ στο 0-0, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έως εκείνο το σημείο είχαν ακυρωθεί τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ. Τελικά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα με τα γκολ των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (80′) και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (88′) πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε με 5-0 στο ΟΑΚΑ, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς ξεπέρασε τους ΟΦΗ και Ξάνθη. Οι Κρητικοί βέβαια έχουν ένα ματς λιγότερο.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου:

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0
ΑΕΚ-Πανιώνιος 5-0
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου:

15:οο Λαμία-ΟΦΗ (ΕΡΤ)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (NOVA)
19:30 Ατρόμητος-Άρης (ΕΡΤ)
19:30 Βόλος-Παναθηναϊκός (NOVA)

Η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή: