Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο, με την εμφάνιση των Πειραιωτών απέναντι στον Παναιτωλικό (0-3) να ικανοποιεί τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί απέναντι στον πορτιέρο του Παναιτωλικού και η ομάδα του έφτασε δίκαια στην πολυπόθητη νίκη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τους Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, οι οποίοι πήραν ευκαιρίες στο αποψινό ματς και έδειξαν καλά στοιχεία.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε:

«Προηγηθήκαμε 3-0 στο ημίχρονο, αλλά ποτέ δεν είμαστε εντελώς ήρεμοι, γιατί η αδρεναλίνη αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη. Η νίκη μας ήταν δίκαιη σήμερα».

Για τους Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο: «Είναι νέα παιδιά, χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής και σίγουρα τους έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Μπρούνο είχε παίξει στα προκριματικά του Champions League, ο δε Μπα είχε έλλειψη ρυθμού. Θέλουν τον χρόνο τους, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένος».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, δουλεύουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες παλεύουν για μία θέση στην ενδεκάδα. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με το ρόστερ της ομάδας».