Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο όπου σχολίασε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο θέμα προπονητής.

Αναλυτικά:

Πως κύλησε μία ακόμη εβδομάδα στην Ένωση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα: «Όταν έρχεσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Κλείνει η εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα».

Πως σχολιάζει όσα είπαν οι παίκτες του ότι η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι αποκλειστικά δική τους: «Τη δεδομένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία της προπονητικής μου ικανότητας. Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ και να πετάξει και πάλι ψηλά».

Σε ερώτηση για τον Πανιώνιο: «Κάθε παιχνίδι επιβάλλεται να παρουσιαζόμαστε ως μια μεγάλη ομάδα. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον ΟΦΗ να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με μέταλλο. Έχουν ένα σύνολο νεαρών ποδοσφαιριστών, που παίζουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να κερδίσουμε».

Σε ότι αφορά στην προπονητολογία, που συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα: «Με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Εύχομαι να παρθούν οι καταλληλότερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας».

Ένα τελευταίο σχόλιο για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και προσήλωση στον αγώνα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα δεν κερδίζεται με βάση τη θέση μιας ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε».