Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει τόσες φωτογραφίες με τον Τζόρντι Μπερτομέου να χαμογελά, που θεωρούμε πως γνωρίζουμε κάθε πτυχή της ζωής του, πως τα έχουμε δει όλα σχετικά με αυτόν.

Κι όμως, ο CEO της Ευρωλίγκας έκανε στην Πάτρα κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή του, κάτι που δεν ήταν στο… ρεπερτόριο του: Να φωτογραφηθεί με μικρά παιδιά.

Η φωτογραφία που βλέπετε ήταν η πρώτη που έχει βγάλει, έχοντας δίπλα του νεαρούς λιλιπούτειους φίλους κι αθλητές του μπάσκετ. Ο Μπερτομέου όχι μόνο φωτογραφήθηκε μαζί τους, αλλά τους μίλησε κιόλας, κάτι που επίσης συνέβη για πρώτη φορά.

Όσοι τον είδαν διαπίστωσαν ότι παρότι πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους παράγοντες, μπροστά στα παιδιά (πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, που έλεγε κι ο Διονύσης Σαββόπουλος) έβγαλε ένα μικρό… άγχος.

Ο Καταλανός παράγοντας εντυπωσιάστηκε με τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα, αλλά κυρίως με τη λογική της επένδυσης και το πλάνο, που του ανέλυσε ο Βαγγέλης Λιόλιος κι οι συνεργάτες του. Αυτά ήταν που βγήκαν από τις… ανοιχτές πόρτες, οι οποίες κάποια στιγμή… έκλεισαν ερμητικά και μετά συζητήθηκαν πράγματα σε αυστηρά κλειστό κύκλο 3-4 ανθρώπων.

Μπορούμε να εικάσουμε, αλλά κανείς πλην όσων ήταν στη συζήτηση, δεν γνωρίζει ακριβώς τι ειπώθηκε. Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως η συζήτηση δεν εξαντλήθηκε όχι μόνο στο… τώρα, ούτε καν στο αύριο του Προμηθέα. Υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα, που αναλύθηκαν και που όσο περνά ο καιρός τόσο θα γίνεται ζύμωση και θα μπαίνουν νέα στοιχεία. Θέματα που ενώνουν τις… τελείες από την Πάτρα μέχρι τη Βαρκελώνη και δημιουργούν μια πολύ όμορφη εικόνα.