Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στη Euroleague και να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Ιλιμάν Ντιόπ μίλησε για το παιχνίδι των πράσινων με τους Βάσκους και αναφέρθηκε στην παρουσία του Ρικ Πιτίνο, που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την ισπανική ομάδα, ενώ τόνισε ότι το τριφύλλι είναι έτσι κι αλλιώς ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή προπονητή, τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα για την άλλη ομάδα, γιατί οι παίκτες θέλουν να δείξουν στο νέο προπονητή ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και τώρα με την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο. Εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ευφορία και το πάθος του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος έχει κάνει καλή πορεία μέχρι τώρα, έχει καλή ισορροπία, έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ και ένα μεγάλο ρόστερ παικτών που παίζουν καιρό μαζί. Εμείς όμως θα πάμε με υψηλό κίνητρο, όπως πάντα στην Ευρωλίγκα» τόνισε ο ψηλός των Βάσκων.