Στο Λονδίνο έχουν νιώσει κι άλλες φορές πως είναι να υποδέχονται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Στο γήπεδο της Άρσεναλ, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν στήσει ένα πάρτι που όμοιό του δεν έχουν ξανά δει οι οπαδοί των κανονιέρηδων.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι είχαν πάρει… φωτιά τα φλας. Όλοι ήθελαν να έχουν ένα βίντεο, μια φωτογραφία από τους… τρελούς οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν είχαν σταματήσει να φωνάζουν.

Παντού Ελληνες στο Λονδίνο

Απόψε το βράδυ το Λονδίνο βάφεται και πάλι κόκκινο. Και οι δρόμοι της πόλης έχουν γεμίσει από νωρίς με τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός επίσημα έχει πάρει στην κατοχή του 3.250 εισιτήρια για το μεγάλο ματς κόντρα στην Τότεναμ. Η ερυθρόλευκη εξέδρα θα στηθεί από νωρίς, ένα υπέροχο στάδιο θα γίνει κατακόκκινο.

Οι ιαχές θα κάνουν ξανά τους Λονδρέζους, τούτη τη φορά της Τότεναμ, να νιώσουν μια εξέδρα που όμοια της δε θα έχουν δει ποτέ στο παρελθόν.

Η ζήτηση, ωστόσο, που υπήρξε και τα αιτήματα στην ΠΑΕ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός είχε στη διάθεσή του 10.000 εισιτήρια, θα τα είχε διαθέσει όλα. Ήδη στην Αγγλία γίνεται λόγος για τον κόσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους φορώντας ερυθρόλευκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το βράδυ δε θα υπάρχουν μονάχα αυτοί οι 3.250 που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο από τον Ολυμπιακό.

Διάσπαρτα στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται αρκετοί φίλοι των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν βρει εισιτήριο από την πλευρά της Τότεναμ. Και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία τουλάχιστον 6.000 φίλων της ομάδας.

Ο ενθουσιασμός, πάντως, είναι διακριτός από το πρωί στο Λονδίνο, το οποίο έχει… κοκκινίσει για τα καλά για χάρη του Ολυμπιακού και η αναμονή για την ώρα του μεγάλου αγώνα είναι τεράστια.