Γεμάτη με συναντήσεις είναι η Δευτέρα (25/11) για τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την παραμονή του στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί για το χαρτοφυλάκιο του. Διότι ο Καταλανός θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη την Τρίτη (26/11) και θα απουσιάσει λίγες μέρες, πριν επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του, ο Τσάβι Ρόκα παρέμεινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και είχε σύσκεψη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, το διοικητικό στέλεχος Κώστα Κωνστάντο και τον προπονητή, Γιώργο Δώνη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από την τηλεόραση το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θα ακούσει από τον Δώνη την άποψη του για την απόδοση της ομάδας και το αποτέλεσμα. Επίσης, θα πληροφορηθεί από τους Μπουτσικάρη και Κωνστάντο για τις εκκρεμότητες του ρόστερ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ρόκα θα συναντήσει και με τον Γιάννη Αλαφούζο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενδιαφέρεται να ακούσει τις πρώτες εντυπώσεις του Καταλανού και να μάθει τις προτεραιότητες του.