Εθνική μπάσκετ: Από Καναδά ή Κροατία πάει… Τόκιο

H «Επίσημη Αγαπημένη» θα διεκδικήσει σε Καναδά (Βικτόρια) ή Κροατία (Σπλιτ) την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

H «Επίσημη Αγαπημένη» θα διεκδικήσει σε Καναδά (Βικτόρια) ή Κροατία (Σπλιτ) την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού η FIBA την τοποθέτησε, όπως αναμενόταν, στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική ομάδα δεν θα κληρωθεί σε Προολυμπιακό τουρνουά που θα διοργανώσουν η Σερβία ή η Λιθουανία, ενώ δεν μπορεί να παίξει αντίπαλος με τη Ρωσία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Patrick Baumann House of Basketball.

Τα τέσσερα τουρνουά

Τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν στον Καναδά (Βικτόρια), την Κροατία (Σπλιτ), τη Λιθουανία (Κάουνας) και τη Σερβία (Βελιγράδι) το διάστημα 23-28 Ιουνίου.

Την Εθνική μας ομάδα να θυμίσουμε ότι θα καθοδηγήσει ο Ρικ Πιτίνο, με τον 67χρονο να έχει υπογράψει εδώ και λίγες μέρες συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk