Ολυμπιακός : Ισοπέδωσε την Άλμπα στο Βερολίνο (80-99)

Ένας άλλος Ολυμπιακός! Συγκεντρωμένος, γεμάτος λύσεις, με πλάνο, ενέργεια και μπάσκετ από το μέλλον, δεν άφησε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως περιθώριο στην Άλμπα μέσα στο Βερολίνο

Θα μας τρελάνει με τα διαφορετικά του πρόσωπα ανά παιχνίδι. Ένας άλλος Ολυμπιακός! Συγκεντρωμένος, γεμάτος λύσεις, με πλάνο, ενέργεια και μπάσκετ από το μέλλον, δεν άφησε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως περιθώριο στην Άλμπα μέσα στο Βερολίνο, της οποίας και επικράτησε με το ευρύ 99-80.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα άντλησε πράγματα σχεδόν από όλους τους παίκτες του, πραγματοποιώντας το κορυφαίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. Είδε τον Ριντ να τραυματίζεται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά είδε και τον Ρούμιτ ως πάουερ φόργουορντ να.. θερίζει τους ψηλούς των Γερμανών.

Είδε τον Παπανικολάου να είναι παντού στο πρώτο μισό, αλλά και τον Πολ να «διαλύει» την ζώνη του Ρενέσες. Είδε τον Πρίντεζη να κάνει πλάκα στους ψηλούς των γηπεδούχων, αλλά και τους Σπανούλη,Ρότσεστι και Κόνιαρη να μοιράζουν τέλεια την μπάλα και τον Μπόλντγουιν να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk