Πατατοσαλάτα με φέτα

Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.

food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

 

 

Προετοιμασία 10’ Ψήσιμο 20’ 

Υλικά (για 2 μερίδες)

400 γρ. πατάτες

3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

150 γρ. φέτα τριμμένη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

40 ml χυμό λεμόνι

2 κ.σ. κάππαρη

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Πλένουμε τις πατάτες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν λίγο πριν τις ξεφλουδίσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.

Σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Γευσιγνώστης
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk