• Αναζήτηση
  • Πατατοσαλάτα με φέτα

    Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.

    food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

     

     

    Προετοιμασία 10’ Ψήσιμο 20’ 

    Υλικά (για 2 μερίδες)

    400 γρ. πατάτες

    3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

    150 γρ. φέτα τριμμένη

    2 κ.σ. ελαιόλαδο

    40 ml χυμό λεμόνι

    2 κ.σ. κάππαρη

    Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Διαδικασία

    Πλένουμε τις πατάτες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

    Σουρώνουμε και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν λίγο πριν τις ξεφλουδίσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.

    Σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

    Γευσιγνώστης
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    Helios Kiosk