Μια ομάδα που νίκησε πέρσι τη Λίβερπουλ στο γήπεδό της για την ίδια διοργάνωση μπορεί να νικήσει και τον Ολυμπιακό. Ξεκινώ με αυτή την παρατήρηση γιατί στο μυαλό των περισσότερων φίλων του Ολυμπιακού κυριαρχεί η άλλη πρατήρηση που λέει ότι «αφού η ομάδα μας πήρε ισοπαλία με την φιναλίστ του τελικού Τότεναμ τότε μπορεί να νικήσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα».

Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει ευθύγραμμα. Κατά συνέπεια και οι δυο επαγωγές έχουν ταυτόχρονη ισχύ. Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός παίζει απόψε το βράδυ ως ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι σημειώσεις δεν αφορούν το Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Αυτοί έχουν πλήρη συνείδηση των δυσκολιών του αγώνα. Ο φετινός Ολυμπιακός με βάση τις εμφανίσεις που έχει κάνει εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες όπως η Μπασακσεχίρ και η Κράσνονταρ έδειξε πως πληροί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις για να πάρει αποτέλεσμα και μέσα στο Βελιγράδι. Μέχρι εκεί όμως.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κατέβει απόψε το βράδυ στο Μαρακανά απολύτως ενήμερη για τις αγωνιστικές δυνατότητες του Ολυμπιακού και τα σημεία υπεροχής του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ