Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναμετρώνται στο Βελιγράδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι Ελλάδας συναντούν τους ερυθρόλευκους της Σερβίας σε ματς το οποίο δεν θα είναι φιλικό.

Είναι γνωστό πως οι φίλοι των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι. Έτσι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, έβγαλαν μια ανακοίνωση με την οποία  καλούν όλους όσους βρεθούν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες, ενώ τονίζουν ότι πρέπει να διατηρηθεί η φιλία που δημιουργήθηκε πριν 33 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα:

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο τη σημασία αυτού του ματς.

Είναι φυσιολογικό ο καθένας να θέλει να κερδίσει η ομάδα του και δεν υπάρχει πρόβλημα λέγοντας το αυτό ούτε από εμάς, ούτε από τους αδελφούς μας. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να δουν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αδελφικές ομάδες. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα παρακολουθήσει αυτό το ματς και ανάμεσα τους και οι εχθροί μας.

Είναι απαραίτητο σήμερα να διατηρηθεί η φιλία που ξεκίνησε πριν 33 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε πως δεν μετράνε μόνο τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Οι οπαδοί μας που θα κάθονται κοντά στα αδέλφια μας θα πρέπει να ξέρουν πως δεν ενοχλούμε τους αδελφούς μας. Φωνάζετε για την ομάδα σας και μόνο.

Να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό πριν την έναρξη της αναμέτρηση και να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές του όταν θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στέλνουμε ένα ζεστό χειροκρότημα για τις δύο ομάδες. Είμαστε ευτυχισμένοι για την ομάδα και δεν ενοχλούμε τους αδελφούς μας».