• Αναζήτηση
  • Σάντουιτς με ζαμπόν μαύρου χοίρου και ανεβατό

    Ενα γρήγορο και διαφορετικό σνακ με εξαίσια υλικα

    food styling Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία Νίκος Παλιόπουλος

    Προετοιμασία 5΄

    Υλικά (για 2 σάντουιτς)

    Λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα

    80 γρ. ανεβατό ή ξινομυζήθρα ή κατίκι

    4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι

    Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    40 γρ. ρόκα

    4 φέτες ζαμπόν μαύρου χοίρου με τρούφα ή κάποιο άλλο ζαμπόν της αρεσκείας μας

    Διαδικασία

    Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο. Μοιράζουμε το τυρί στις φέτες ψωμιού, τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι και βάζουμε από πάνω τη ρόκα και από δύο φέτες ζαμπόν. Κλείνουμε τα σάντουιτς και απολαμβάνουμε.

    Γευσιγνώστης
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    Helios Kiosk