Σάντουιτς με ζαμπόν μαύρου χοίρου και ανεβατό

Ενα γρήγορο και διαφορετικό σνακ με εξαίσια υλικα

food styling Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία Νίκος Παλιόπουλος

Προετοιμασία 5΄

Υλικά (για 2 σάντουιτς)

Λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα

80 γρ. ανεβατό ή ξινομυζήθρα ή κατίκι

4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

40 γρ. ρόκα

4 φέτες ζαμπόν μαύρου χοίρου με τρούφα ή κάποιο άλλο ζαμπόν της αρεσκείας μας

Διαδικασία

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο. Μοιράζουμε το τυρί στις φέτες ψωμιού, τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι και βάζουμε από πάνω τη ρόκα και από δύο φέτες ζαμπόν. Κλείνουμε τα σάντουιτς και απολαμβάνουμε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk