• Αναζήτηση
  • Σαλάτα με ωμό κολοκύθι, καρότο και φέτα

    Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.

    food styling Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία Νίκος Παλιόπουλος

    Προετοιμασία 20΄

    Υλικά (για 2-4 μερίδες)

    2 κ.σ. ελαιόλαδο

    Ξύσμα και χυμός από 1 μέτριο, ακέρωτο λεμόνι

    Αλάτι, πιπέρι

    3 κολοκυθάκια, σε λεπτά μπαστουνάκια

    3 μικρά καρότα, σε φλοίδες με το πίλερ

    3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος

    100 γρ. φέτα, τριμμένη

    Διαδικασία

    Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας με έναν αβγοδάρτη το λάδι, τον χυμό λεμόνι και λίγο αλατοπίπερο. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.

    Γευσιγνώστης
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk