Η Βραζιλία μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για την Εθνική μας ομάδα στο σημερινό δεύτερο ματς για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που κατέστη σαφές και από τον Άντερσον Βαρεζάο.

Ο 37χρονος σέντερ προειδοποίησε την Ελλάδα να μην υποτιμήσει την ομάδα του ενώ μίλησε και για το πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους παίζοντας πολύ καιρό μαζί και διαθέτουν τον MVP του ΝΒΑ. Όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να μας σεβαστούν. Σίγουρα υπερτερούν, αλλά ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας και τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αν μπουν στον αγώνα πιστεύοντας πως έχουν ήδη κερδίσει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα γι’ αυτούς».

Για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ξέρουμε καλά τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης. Δεν επελέγη τυχαία MVP στο ΝΒΑ. Είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση, με πολύ πάθος και το μεταδίδει αυτό σε όλη την ομάδα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε και τη στρατηγική του προπονητή μας να τον περιορίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό», ανέφερε ο 37χρονος σέντερ.