Β. Σιώμος στο One Channel: Υποχρέωση όλων μας η προστασία του φυσικού μας πλούτου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους, σε μία συζήτηση επίκεντρο το μέλλον της προστασίας του δάσους της Πεντέλης

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους, σε μία συζήτηση επίκεντρο το μέλλον της προστασίας του δάσους της Πεντέλης.

Στη συζήτησή του με την Αθηναϊδα Νέγκα ο κ. Σιώμος αναφέρθηκε στις δράσεις του δήμου Πεντέλης για την προστασία και την ανάπλαση του δάσους της Πεντέλης, αλλά και στους κινδύνους που το απειλούν – εκτός από τις πυρκαγιές -, υπογραμμίζοντας πως ένας από τους βασικούς στόχους του Συνδέσμου είναι η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον. «Καθοριστικό ρόλο στο να μάθουμε να σεβόμαστε το δάσος είναι η Παιδεία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σιώμος συμπληρώνοντας πως τα σχολεία μπορούν να προωθήσουν την αξία του εθελοντισμού στους μαθητές από νεαρή ηλικία, συνδυάζοντας και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk