Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που υποσχεθήκαμε

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε ότι πρόκειται για μια μέρα ευθύνης και οράματος.

Ημέρα ευθύνης και οράματος χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος και ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε στη δήλωσή του μετά την τελετή ορκωμοσίας ότι θα γίνει «σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και έχουμε υποσχεθεί».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και για άλλα που ολοκληρώνονται και δήλωσε αισιόδοξος ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα «θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών». 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για το πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα, τα οποία ολοκληρώνονται.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί.

Δεν είναι εύκολο, γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, ούτε με την οικονομία μας, ούτε με τη χώρα μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα στον Πειραιά, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά, την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών.

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του θεού θα πάμε πολύ καλά.

Η ώρα της υπογραφής του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά να υπογράφει καταχειροκροτούμενος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία