Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Πειραιά – Παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης [Εικόνες]

Με μια σεμνή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορκίστηκε λίγο μετά τις 18:00 της Τετάρτης η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή υπό την ηγεσία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Με μια σεμνή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορκίστηκε λίγο μετά τις 18:00 της Τετάρτης η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή υπό την ηγεσία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Βροντερό παρών έδωσε και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του δημάρχου Πειραιά, κατέφθασε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλης Μαρινάκης όπου έγινε δεκτός με επευφημίες από το συγκεντρωμένο πλήθος.

H άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ορκομωσία του νέου δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά

H άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ορκομωσία του νέου δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Η στιγμή της υπογραφής του πρωτοκόλλου ανάληψης δημαρχίας από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Μώραλη μετά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, που πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Το κλίμα στο δημοτικό θέατρο Πειραιά ήταν ιδιαιτέρως εορταστικό, με την παρουσία του κόσμου να δίνει τον τόνο.

Οι πολίτες του Πειραιά αξιολόγησαν το φιλόδοξο και πρωτοπόρο πρόγραμμα που εφάρμοσε, κατά την πρώτη περίοδο εκλογής της, η δημοτική παράταξη «Πειραιάς Νικητής» και έδωσαν εκ νέου «ψήφο εμπιστοσύνης» στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk