Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρωσία, όπου αύριο (Τρίτη 27/8) θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ στη ρεβάνς του 4-0 του Καραϊσκάκη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Ρώσους, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να περάσουν στους ομίλους του Champions League. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τους πρώτους του μήνες στο λιμάνι, δηλώνοντας ότι είναι ευγνώμων για όσα ζει στους Πειραιώτες, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Γιασίν Μεριά στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν περίμενε να πάει τόσο καλά ο Ολυμπιακός στα προκριματικά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δεχθεί γκολ: «Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να ξέρει που μπορεί να φτάσει. Είμαι ευγνώμων για όσα ζω στον Ολυμπιακό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ και είναι πανέτοιμος να αποδώσω αυτό που πρέπει. Δεν έχει λογική να μιλάμε για τον Σεμέδο, τον Ποντένσε και τους άλλους παίκτες, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που έχει μπροστά του».

Για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ και την επικινδυνότητα του: «Πιστεύω ότι σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Όταν κερδίζαμε την Μπασακσεχίρ δεν σκεφτόμασταν ποια ομάδα θα αντιμετωπίζαμε στον επόμενο γύρο. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».

Για το δίδυμο με τον Μεριά: «Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Σε γεμίζει χαρά και σου δίνει όρεξη να παίζεις και να κερδίζεις. Οσον αφορά στον Μεριά, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε. Ολοι είμαστε στη διάθεση του προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».