Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη (27/8) την Κράσνονταρ, στη ρεβάνς του 4-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τη δεύτερη μάχη με τους Ρώσους, ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, κατέστησε σαφές ότι κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι απαιτείται συγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια του αγώνα για να μη χαθεί η ευκαιρία επιστροφής στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων:

Αν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που έχει κερδίσει το πρώτο ματς σε έναν προκριματικό γύρο με 4-0 και να πρέπει η ομάδα του να κάνει ένα καλό δεύτερο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση:

«Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Δεν έχει να κάνει με το έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτός είναι ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κράσνονταρ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Ο κόσμος θα υποστηρίζει τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα και πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς, έχοντας ξεχάσει τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο παιχνίδι 0-0».

Για αν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν επαναπαυτεί μετά το 4-0 και για το γεγονός ότι οι Ρώσοι πιστεύουν στην ανατροπή: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να γράψει ιστορία.

Δεν θα ρισκάρουμε να χάσουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Ολοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Θα κάνουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τι αντιπροσωπεύουν. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί».

Για το γεγονός ότι η Κράσνονταρ μπορεί να παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:«Νομίζω ότι ακόμα και αν γίνουν αλλαγές, δεν πρόκειται να αλλάξει το επίπεδο της Κράσνονταρ. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».

Αν περίμενε πως το σκορ θα ήταν τόσο μεγάλο στο πρώτο παιχνίδι: «Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η κατάσταση ήταν ισορροπημένη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είχαμε υπομονή και διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας. Όμως, όπως προ είπα, στο μεγαλύτερο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος».