Ξένες ταινίες

«The Hangover Part 3»

STAR 21.00

Δεύτερη συνέχεια της υπέροχης αμερικανικής κωμωδίας του Τοντ Φίλιπς «The hangover» (2007) με την τετραμελή αντροπαρέα των Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς, Ζακ Γαλιφιανάκη και Τζάστιν Μπάρτα μπλεγμένη αυτή τη φορά με γκάνγκστερ. Και όλα αυτά επειδή ο «μπουλούκος» της παρέας (Γαλιφιανάκης) προσπαθεί να βρει αυτό που όλοι οι φίλοι του έχουν: γυναίκα. Η ταινία, που όπως και οι δύο προηγούμενες σκηνοθετήθηκε και πάλι από τον Φίλιπς, παρακολουθείται ευχάριστα στην τηλεόραση αν και είναι πια εμφανές ότι ο μύθος έχει ξεχειλώσει. (ΗΠΑ, 2013, 96′)

«Κλαμπ χωρισμένων γυναικών» (The first wives club)

ΣΚΑΪ 21.50

Τρεις απογοητευμένες ζωντοχήρες κοντά στα 45 (Γκόλντι Χόουν, Μπετ Μίντλερ, Νταϊάν Κίτον) αποφασίζουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Χαριτωμένη μελό κομεντί του Χιου Γουίλσον. (ΗΠΑ, 1996, 98′)

«Ξανά ανάλυσέ το» (Analyse that)

OPEN, 22.00

Το αφεντικό της Μαφίας, ο Πολ Βίτι, κοντεύει πια να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές του Σινγκ Σινγκ, αλλά οι πράκτορες του FBI, που τον παρακολουθούν από κρυφές κάμερες, είναι ολότελα μπερδεμένοι! Μέρα με τη μέρα, καθώς τον παρακολουθούν να περπατά μέσα στο κελί του βουτηγμένος σε απραξία στα όρια της μελαγχολίας, τον βλέπουν έκπληκτοι να ερμηνεύει ξαφνικά αποσπάσματα από το πασίγνωστο μιούζικαλ West Side Story. Μήπως ο Βίτι έχει πάθει νευρική κρίση εξαιτίας κάποιων πρόσφατων απειλών εναντίον της ζωής του; Πρόκειται για την ξεκαρδιστική συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας «Ανάλυσέ το» , με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Μπίλι Κρίσταλ να επιστρέφουν στους ρόλους του μαφιόζου και του ψυχιάτρου, με εμφανή την εξαιρετική χημεία που μοιράζονται οι δύο πρωταγωνιστές την οποία αποδεικνύουν με τις υπέροχες ατάκες που ανταλλάζουν μεταξύ τους. (ΗΠΑ, 2002, 96’)