Η μεγαλειώδης νίκη του Ολυμπιακού δεν έχει αφήσει σε ησυχία την Κράσνονταρ, καθώς πρώην παίκτες και προπονητές σχολιάζουν και κριτικάρουν την τραγική εμφάνιση των Ρώσων στο Φάληρο.

Μετά τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της Κράσνονταρ Ιγκόρ Σαλίμοφ, ήρθε και ο άλλοτε εξτρέμ της ομάδας, Βλάντιμιρ Μπιστρόφ να κατακεραυνώσει τόσο ολόκληρη την αποστολή, αλλά πιο συγκεκριμένα τον Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο σχολίασε πως δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο!

Ταυτόχρονα με τις «αιχμές» για τον Σουηδό στράικερ και τον προπονητή της Κράσνονταρ, ο Μπιστρόφ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σωστή λειτουργία καθ΄όλη την διάρκεια των 90 λεπτών!

Ο άλλοτε εξτρέμ των Σπαρτάκ Μόσχας, Ζενίτ και Κράσνονταρ δεν μάσησε τα λόγια του, δηλώνοντας τα εξής:

«Το ματς δεν πήγε σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός απλά έκανε το παιχνίδι του. Είχε τρεξίματα, σωστή αμυντική ανάπτυξη και έπαιξε από τα άκρα. Η Κράσνονταρ προσπαθούσε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο, αλλά έκανε πολλά λάθη τα οποία είναι ανεπίτρεπτα στο Champions League.

Ο καθένας έπαιζε για τον εαυτό του. Γνωρίζαμε πως πως θα ήταν στην Ελλάδα. Είδατε όμως κανέναν ποδοσφαιριστή να φωνάζει, να παρακινεί τους συμπαίκτες του; Κανείς δεν πήρε πρωτοβουλίες.

Ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ακόμα και όταν κέρδισαν την Πόρτο, ήταν σαν να έπαιζαν με 10 παίκτες. Δεν ήταν ούτε στο πρώτο ματς, ούτε στη ρεβάνς. Γιατί χρησιμοποιήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι; Θα πρέπει να μας απαντήσει ο προπονητής».