• Αναζήτηση
 • Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής με τους The Beckhams στο εξώφυλλο

  20 χρόνια μιας συναρπαστικής ζωής, με δόξα, χρήμα, glamour και απίστευτη δημοσιότητα για τον πρώην άσσο των γηπέδων και την fashion designer, «ξετυλίγονται» στις σελίδες του περιοδικού

  Ο Ντέηβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, το πιο πολυσυζητημένο ίσως ζευγάρι της εποχής μας, είναι στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”, που κυκλοφορεί μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».  20 χρόνια μιας συναρπαστικής ζωής, με δόξα, χρήμα, glamour και απίστευτη δημοσιότητα για τον πρώην άσσο των γηπέδων και την fashion designer, «ξετυλίγονται» στις σελίδες του περιοδικού.

  Η Τζέιν Μπίρκιν σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το “BHMAGAZINO” στην Ελβετία, λίγες εβδομάδες πριν φθάσει στην Ελλάδα.

  Ο μεγάλος μας γλύπτης Θόδωρος Παπαγιάννης, μας ξεναγεί στο ατελιέ του και μιλάει για τέχνη και πολλά άλλα…

  Η Αλεξάνδρεια, η πόλη του Ελληνισμού και Κοσμοπολιτισμού, μέσα από τα μάτια του Κωνσταντίνου Καβάφη και άλλων διάσημων ποιητών και συγγραφέων.

  Ξενάγηση σε ένα τεράστιο κτήμα στο Κορωπί, όπου η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Κακογιάννη Τατιάνα Παπαμόσχου, περιθάλπει μαζί με τον σύντροφό της, τα πληγωμένα πολλές φορές, συμπαθέστατα γαϊδουράκια.

  Το Φεστιβάλ του Καστελλόριζου, με σημαντικούς καλλιτέχνες, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, ενδιαφέροντες άνθρωποι, νέες ιδέες.

  Το ταξίδι στα φτερά του “BHMAGAZINO”, όσο προχωράει το καλοκαίρι, γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό…

  Media
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk