Ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και το απέδειξε περίτρανα και στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι με μία μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 στην Πόλη και έκαναν περήφανους τους φιλάθλους τους, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία και παρακολούθησε από κοντά τη σπουδαία μάχη.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκε στα επίσημα του «Fatih Terim» και πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Γιώργου Μασούρα, αλλά και τη σπουδαία νίκη της ομάδας του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ηγέτης των Πειραιωτών με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της μεγάλης ρεβάνς της 13ης Αυγούστου.

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθούν την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Κράσνονταρ – Πόρτο.

«Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη μεγάλη νίκη στην Πόλη! Μένει ένα ακόμα ημίχρονο στον Πειραιά μας για να ζήσουμε μία ακόμα μεγάλη Θρυλική βραδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.