Ο Πέντρο Ενρίκε αποχαιρέτησε χθες (7/8) τον ΠΑΟΚ καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καϊσέρισπορ. Κάτω από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του έσπευσαν να του στείλουν ευχές για το μέλλον του.

Περισσότεροι ήταν οι συμπατριώτες του. Ο Ροντρίγκο Σοάρες τόνισε: «Να σε ευλογεί ο Θεός αδερφέ, μόνο επιτυχίες για σένα». Ο Λέο Ζαμπά έγραψε: «Να σε ευλογεί ο Θεός… πατέρα». Ο Ντούγκλάς Αουγκούστο τόνισε: «Να σε ευλογεί ο Θεός αδερφέ. Εύχομαι επιτυχίες».

Ο Βαρέλα του έγραψε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα μαχητή μου. Αξίζεις τα καλύτερα και ήταν απόλαυση αυτά τα χρόνια που μοιραστήκαμε». Ο Μπίσεσβαρ σημείωσε: «Καλή τύχη αδερφέ. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Θα μου λείψεις αδερφέ».

Ο Πασχαλάκης σημείωσε: «Καλή τύχη φίλε». Ο Κρέσπο έγραψε: «Ευχαριστούμε Πεντρίνιο! Καλή τύχη!». Τον θυμήθηκαν και παίκτες που ήταν συμπαίκτες του στο παρελθόν και έχουν φύγει πιο πριν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζάλμα Κάμπος έγραψε: «Τι στιγμές. Μια αγκαλιά για σένα και πάντα με φως». Ο Εβγέν Σάκχοφ σημείωσε: «Τι στιγμές. Καλή τύχη… Σουβλάκι». Τον αποχαιρέτησε ακόμη και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος του έγραψε: «Αδερφέ μου, είσαι μεγάλος».