Χυμός ντομάτας με καρπούζι, τσίλι και βασιλικό

Ξεκινάμε τη μέρα, και τη βδομάδα μας, νόστιμα και δροσερά!

Προετοιμασία 10΄

Υλικά (για 2 χυμούς)
400 γρ. παγωμένο καρπούζι καθαρισμένο από φλούδα και κουκούτσια
200 γρ. ντομάτες
10 φύλλα βασιλικού
1/2 πιπερίτσα τσίλι χωρίς σπόρους
Χυμός από 1/2 λάιμ
1/2 φλιτζάνι πάγο

Πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες. Για να τις ξεφλουδίσουμε, τις ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 20 δευτερόλεπτα και αμέσως τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε παγωμένο νερό. Ετσι ξεφλουδίζονται εύκολα και γρήγορα. Τις κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε. Τον σερβίρουμε παγωμένο.

Γευσιγνώστης
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk