Ελληνική σειρά

«Οργή» ΑΝΤ1, 18.30

Ο Νεοκλής, η Ελσα, ο Λεωνίδας και η Μαντώ βγαίνουν για φαγητό. Η Ελσα βλέπει τη Ρωξάνη και τον άνδρα της στο ίδιο εστιατόριο και κάνει ερωτήσεις στη Ρωξάνη για να μάθει τι σχέση έχει με τον Πάρη. Στο κλαμπ, η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Παύλος έχει γνωριστεί με την Τατιάνα και φεύγει θυμωμένη. Ο Παύλος τα βάζει με την Τατιάνα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Η Ελενα καταλαβαίνει ότι όλο αυτό ήταν σχέδιο του Μάνου και του λέει πως θέλει ακόμα τη Μαρίνα.

Ξένες ταινίες

«Η διαβολογυναίκα» (She devil) ΕΡΤ2, 23.00

Κωμωδία φαντασίας της Σούζαν Σάιντελμαν με την ευτραφή Ροζάν Μπαρ να προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τη Μέριλ Στριπ που της έκλεψε τον άνδρα (Εντ Μπέγκλεϊ τζούνιορ). Αποτυχημένη η απόπειρα της τελευταίας σε έναν κωμικό ρόλο, ο οποίος –  υπερβολικά – την οδήγησε στις υποψηφιότητες για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου σε μουσική ή κωμική ταινία. Με το είδος της κωμωδίας η Στριπ δεν τα πήγε ποτέ και τόσο καλά, με την εξαίρεση ίσως του «Ο θάνατος σου πάει πολύ». (ΗΠΑ, 1989, 97′)

«Η τελετή» (The rite) STAR, 23.30

Ο Μάικλ Κόβακ, αναζητώντας διέξοδο και τρόπο να φύγει από το πατρικό του, αποφασίζει να σπουδάσει σε θεολογική σχολή και να γίνει κληρικός. Αν και κάποιος θα υπέθετε το αντίθετο, η πίστη δεν είναι το δυνατό του σημείο καθώς δεν σταματά να αναζητεί απαντήσεις στην επιστήμη. Οταν δέχεται πρόταση να πάει στο Βατικανό για να παρακολουθήσει σεμινάρια εξορκισμού, ο σκεπτικισμός αυξάνεται. Εκεί θα γνωρίσει τον πατέρα Λούκας, γνωστό για τους αμέτρητους εξορκισμούς και τις εκκεντρικές μεθόδους του. Οι απόκοσμες εμπειρίες που θα ζήσει στο πλευρό του θα θέσουν σε αμφισβήτηση τα πιστεύω του. (ΗΠΑ / Ουγγαρία / Ιταλία, 2011, 105′)