Ένας άνδρας που έφερε πλήρη εξοπλισμό διαρρήκτη και συνελήφθη μπροστά από το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει προσωπικά την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ότι είχε συμφωνήσει μαζί της να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στο μουσικό στερέωμα.

View this post on Instagram

?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Η αστυνομία του Ουέστερλι, κωμόπολης στην πολιτεία του Ρόουντ ‘Αιλαντ, συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 30 εργαλεία που μπορούσαν να διανοίξουν μια κλειδαριά, όπως και άλλα κοινά διαρρηκτικά εργαλεία.

Κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα, ο οποίος είχε φθάσει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού της Σουίφτ προτού συλληφθεί.

View this post on Instagram

?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

«Δεν σταματούσε να μας λέει ότι τη γνωρίζει προσωπικά και ότι πήγαινε να την επισκεφθεί», εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ουέστερλι, Σον Λέισι, στο Westerly Sun, το πρώτο μέσο ενημέρωσης που μετέδωσε την είδηση.

«Έλεγε ότι προσπαθούσε να αρχίσει καριέρα στο τραγούδι και ότι εκείνη είχε δεχτεί να τον βοηθήσει», πρόσθεσε ο αξιωματούχος επιβεβαιώνοντας τη σύλληψη του προσώπου αυτού, που έκτοτε κατηγορείται για κατοχή εργαλείων που χρησιμοποιούνται στις διαρρήξεις και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

View this post on Instagram

? au revoir ?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ο άνδρας εξήγησε επίσης στους αστυνομικούς ότι είχε ήδη ταξιδέψει στο Νάσβιλ και στο Μέμφις προσπαθώντας να συναντήσει την τραγουδίστρια που διαθέτει σπίτι στο Νάσβιλ.

Σύμφωνα με άνδρες ασφαλείας που είχαν αναλάβει την προστασία της κατοικίας στο Ουέστερλι, το πρόσωπο αυτό δεν τους ήταν άγνωστο, περιλαμβανόταν σε κατάλογο που είχαν στην κατοχή τους «γιατί ανησυχούσαν ότι αποτελεί απειλή», εξήγησε ο αστυνομικός διευθυντής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, στις αρχές Μαρτίου, ένας ακόμη άνδρας είχε συλληφθεί στο σπίτι που έχει η Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη. Ήταν η τρίτη φορά που συλλαμβανόταν στο σπίτι της 29χρονης τραγουδίστριας.

Ένα τρίτο πρόσωπο, που έφερε ένα μαχαίρι και σχοινί, είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2018 έξω από το σπίτι της Σουίφτ.