• Αναζήτηση
 • Πολιτική αντιπαράθεση μετά τις προγραμματικές δηλώσεις Μητσοτάκη

  Για την τραγωδία στο Μάτι, ένα χρόνο μετά, η οποία κόστισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας, αναφέρθηκαν μιλώντας στην εκπομπή One Report ο βουλευτής ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος

  Για την τραγωδία στο Μάτι, ένα χρόνο μετά, η οποία κόστισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας, αναφέρθηκαν μιλώντας στην εκπομπή One Report ο βουλευτής ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

  «Δεν μπορείς να το πιστέψεις, 102 ψυχές χάθηκαν άδικα» ανέφερε ο πρώτος, σημειώνοντας πως οι πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία δεν ήταν για αντιπολίτευση. Στο πλαίσιο αυτό άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς της ότι «πόνταρε στην επικοινωνία και όχι στην ουσία».

  Απαντώντας ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε πως όταν έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι, από μόνο του αποτελεί ιστορικό γεγονός, ενώ αναφερόμενος στις ευθύνες δήλωσε πως είναι ένα σύνθετο ζήτημα, παραπέμποντας στη δικαστική διερεύνηση.

  Παράλληλα, οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή την επόμενη ημέρα στη χώρα επί διακυβέρνησης ΝΔ και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Πηγή: onetv.gr

   

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk