• Αναζήτηση
 • Πανελλαδικές: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε 459 σχολές

  Για τις φετινές βάσεις οι εκτιμήσεις είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πτώση στο 1, 2, 3 πεδίο και άνοδος στις δημοφιλείς σχολές στο 4 πεδίο

  Για τις φετινές βάσεις οι εκτιμήσεις είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πτώση στο 1, 2, 3 πεδίο και άνοδος στις δημοφιλείς σχολές στο 4 πεδίο.

  Συγκεκριμένα στη Νομικής Αθήνας αναμένεται πτώση 40-50 μονάδες, στην Ψυχολογία Αθήνας πτώση 200 μονάδες, στη Φιλολογία Αθήνας πτώση 500-600 μονάδες.

  Στο δεύτερο πεδίο και στο τμήμα Πολιτικών  Μηχανικών αναμένεται πτώση 300 μονάδες, στην Αρχιτεκτονική πτώση 100 μονάδες και στο Μαθηματικό Αθηνών πτώση 700-800 μονάδες.

  Στο τρίτο πεδίο και συγκεκριμένα στην Ιατρική Αθηνών η πτώση θα κυμανθεί από 150-170 μονάδες, στην Οδοντιατρική Αθηνών πτώση 350 μονάδες και στην Φαρμακευτική 300 μονάδες.

  Τέλος στο τέταρτο πεδίο αναμένεται άνοδος σε σχολές όπως η Λογιστική Αθήνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έως και 600 μονάδες, στο Τμήμα Οργάνωσης Επιχειρήσεων (ΟΠΑ) άνοδος 700 μονάδες και στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του Πανεπιστημίου Πειραιά άνοδος 800 μονάδες.

  Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα 26 με 30 Αυγούστου και να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk