Ξένες ταινίες

«Μαζί µε το ζόρι» (Blended) STAR, 21.00

Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι ανύπαντροι γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν ποτέ. Οταν όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα οδηγηθούν στο να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για την 3η συνεργασία της Ντρου Μπάριμορ και του Ανταμ Σάντλερ σε ρομαντική κομεντί. (ΗΠΑ, 2014, 106′)

«Μαχητικό Stealth: η αόρατη απειλή» (Stealth) ΑΝΤ1, 22.45

Ο Χένρι, ο Μπεν και η Κάρα είναι οι καλύτεροι πιλότοι μαχητικών του κόσμου. Αλλά στην ομάδα τους μπαίνει ένα νέο «μέλος», το οποίο είναι το υψηλής τεχνολογίας μη επανδρωμένο μαχητικό αεροπλάνο Stealth με τεχνητή νοημοσύνη που είναι αόρατο στα ραντάρ. Με το που απογειώνεται όμως το Stealth εξαφανίζεται και αρχίζει να σπέρνει την καταστροφή για άγνωστο λόγο. Τώρα η ομάδα πρέπει να αναλάβει την πιο επικίνδυνη αποστολή της: να βρει το ανίκητο υπερηχητικό μαχητικό και να το καταρρίψει με κάθε θυσία… (ΗΠΑ, 2005, 115′)

«Οικογενειακές ανισορροπίες» (Infinitely Polar Bear) ALPHA, 02.00

Εξαιρετικά συγκινητικό οικογενειακό δράμα της Μάγια Φορμπς, όπου ο πάντα άψογος Μαρκ Ράφαλο υποδύεται τον καταθλιπτικό σύζυγο και πατέρα που παλεύει να διορθώσει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του στη Βοστώνη της δεκαετίας του 1970. Πλαισιώνεται από τις Ζόε Σαλντάνα, Ιμοτζίν Βολοντάρσκι. (ΗΠΑ, 2014, 79′)