Σε γοργούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός σχετικά με την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο ανακοίνωσαν την τρίτη τους προσθήκη για την φετινή χρονιά, όμως δεν πρόκειται να μείνουν εκεί.

Όπως αναφέρει ο λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος από το 2017 αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ.

Ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ένας παίκτης που καλύπτει τα θέλω του Μπλατ, είναι δυνατός κοντά στο καλάθι και ειδικός στο pick n pop εκτελώντας εξαιρετικά από μέση απόσταση.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του πάντως είναι και η Χίμκι, με τους Ρώσους να έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ρούμπιτ.

Ο πρώην συμπαίκτης του Νίκου Ζήση στην ομάδα της Βαμβέργης θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι αυτός που θα το εξασφάλιζε.

Όπως γράφει λοιπόν ο Ντονάτας Ουρμπόνας: «Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ αναμένεται να αποφασίσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χίμκι, μου έχουν επιβεβαιώσει μερικές πηγές μου. Ακούω ότι θα πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό».