• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

  «Υπάρχει και φιλότιμο», ΟΡΕΝ, 15.20

  Eνηµερωτικές εκποµπές

  Εκλογές 2019

  ΕΡΤ1, 17.45

  One, 18.30

  Alpha, 18.00

  ΑΝΤ1,  17.50

  Σκάι, 17.50

  Εκλογές 2019: Η ώρα της απόφασης

  OPEN, 17.30

  Οι βουλευτικές εκλογές 2019 STAR, 18.30

  Από νωρίς το πρωί δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη, λεπτό προς λεπτό, της εκλογικής μάχης. Ο εκλογικός μαραθώνιος κορυφώνεται με το κλείσιμο της κάλπης και την ανακοίνωση του κοινού exit poll. Πολιτικοί συντάκτες των σταθμών θα βρίσκονται στα στρατηγεία των κομμάτων για να καταγράψουν τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών.

  Ελληνική ταινία

  «Υπάρχει και φιλότιµο» ΟΡΕΝ, 15.20

  Μια από τις καλύτερες και πιο εύστοχες πολιτικές σάτιρες του ελληνικού κινηματογράφου, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ρόλο υπουργού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χωριό της εκλογικής περιφέρειάς του πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει την αλήθεια για το τι πιστεύει ο κόσμος γι’ αυτόν. Πολλές από τις ατάκες της ταινίας συζητιούνται ακόμη και πολλά από τα λάθη της πολιτικής ζωής που καταγράφει η ταινία του Αλέκου Σακελλάριου εξακολουθούν να γίνονται και σήμερα – και μάλιστα χειρότερα. Οι Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νίκη Λινάρδου και Ανδρέας Ντούζος συμπληρώνουν το βασικό καστ. (Ελλάδα, 1965, 91′)

  Ξένη ταινία

  «Η πυραµίδα της Αντέλ»
  (Die Verführerin Adele) EPT3 16.00

  Μια άνεργη ηθοποιός (Μπρίγκιτ Μίνιχμαϊρ) φτάνει στο Μόναχο το 1865 και τελείως απένταρη καθώς είναι αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα, για να τα… ξαναδανείσει σε όσους τα έχουν ανάγκη. Είναι ένα σχέδιο που βρίσκει μεγάλη επιτυχία στην αρχή, αλλά, ως γυναίκα, συναντά μεγάλη ανταγωνιστικότητα και ζήλια. Παράξενο ιστορικό δράμα του Ξαβιέ Σβαρτσενμπέργκερ, βασισμένο μάλιστα σε πραγματικά γεγονότα. Σε πρώτη μετάδοση από την τηλεόραση. (Γερμανία, 2011, 90′)

  Media
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk