Ντοκιμαντέρ

«The sixties» ONE, 09.00

Η δεκαετία του ’60 έφερε τις μεγαλύτερες αλλαγές στην πολιτική, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στις τέχνες, στην επιστήμη και στην τεχνολογία, μεταμορφώνοντας περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο την Αμερική αλλά και τον κόσμο.

Εκπομπές

«Open mind» OPEN, 23.00

Η Ελλη Στάη υποδέχεται τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Κωστή Χατζηδάκη σε ένα διαφορετικό debate, λίγο πριν από τις εθνικές κάλπες. Στο στούντιο επίσης, οι δημοσιογράφοι Θανάσης Λάλας και Νίκος Φελέκης. Ακόμη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε μια συνέντευξη για όλα και για όλους στην Ελλη Στάη.

«Η ζωή είναι στιγμές» ΕΡΤ2, 23.30

Καλεσμένη του Ανδρέα Ροδίτη είναι η Μαρία Φαραντούρη. Η εθνική μας φωνή και παγκοσμίου αναγνώρισης ερμηνεύτρια, φωτίζει γνωστές και άγνωστες πτυχές της πολυκύμαντης ζωής και καλλιτεχνικής της πορείας.

Ελληνική σειρά

«Τατουάζ» ALPHA, 21.50

Ενας μεγάλος κύκλος που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα κλείνει εδώ αφήνοντας τους ήρωες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» κλείνει με έναν επίλογο «κάποιους μήνες αργότερα» και βλέπουμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί.

Ξένη ταινία

«Jurassic world» STAR, 21.00

Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, το «Jurassic World», όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond. Επειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούργιο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από τον χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο. Πρόκειται για την τέταρτη ταινία της σειράς Jurassic Park. (ΗΠΑ, 2015, 115′)