Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή» ANT1, 20.45

Ο Ζερβός ρυθμίζει με άκρα μυστικότητα και προσοχή και τις τελευταίες λεπτομέρειες από το σχέδιό του. Η Αθηνά ανακοινώνει στον Ορέστη ότι πήρε την απόφαση να φύγει, αφού επανορθώσει κάποιες αδικίες ακόμα. Τόσο ο Κορωναίος όσο και ο Χάρης είναι  επιφυλακτικοί με τις προθέσεις της Αθηνάς, σε αντίθεση με την Ελενα και τους υπόλοιπους που μοιάζουν να εμπιστεύονται πιο πολύ τη μεταστροφή της. Ο Χρήστος με την Αννα βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να σταθούν και πάλι στα πόδια τους είναι να αλλάξουν περιβάλλον. Η Αθηνά κάνει δύο τελευταίες κινήσεις καλής θέλησης σε Νικήτα και Παύλο που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Ξένες ταινίες

«Ελεύθερος σκοπευτής» (American Sniper) STAR, 21.00

Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και ύστερα από πολλά θαρραλέα κατορθώματα κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου». Η φήμη του όμως εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό στόχο εξόντωσης. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ, Σάμι Σέικ, Τζέικ Μακ Ντόρμαν. (ΗΠΑ, 2014, 121′)

«Scream 3» OPEN, 02.45

Στην «Κραυγή αγωνίας 3», όπως η ταινία είχε παιχτεί στην Ελλάδα, ο σκηνοθέτης Γουές Κρέιβεν ακολουθεί τη συνταγή του δικού του «Scream», της παρωδίας τρόμου που έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο και ακολουθήθηκε από συνέχειες. Η γαλήνη ενός ειδυλλιακού χωριού του αμερικανικού Βορρά ταράσσεται από μια σειρά δολοφονιών, για τις οποίες οι πάντες είναι ύποπτοι. Παίζουν: Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ, Νιβ Κάμπελ κ.ά. (ΗΠΑ, 2000, 106′)