Ενηµερωτική εκποµπή

«Εκλογές 2019» ΑΝΤ1, 22.45

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλύει και συζητεί την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης. Αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοσιογράφοι αλλά και ειδικοί αναλυτές είναι παρόντες στο στούντιο του ANT1 για να καταγράψουν και να φωτίσουν τα προεκλογικά προγράμματα και τις αντιθέσεις των «μονομάχων». Προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων της Marc στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Ξένη σειρά

«Νόμος και τάξη» STAR, 23.50

Η Μπένσον αγωνίζεται να εξισορροπήσει την απαιτητική της εργασία και το νέο της ρόλο ως θετής μητέρας του μικρού Νόα. Οταν ο Αμάρο συλλαμβάνει μια νεαρή πόρνη, η οποία συνδέεται με τη βιολογική μητέρα του Νόα, η έρευνά του ως μυστικού πράκτορα ενεργοποιεί μια επικίνδυνη αλυσίδα γεγονότων. Οταν ένας θρύλος του μπάσκετ γίνεται στόχος μιας σειράς σοβαρών κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης, η Μπένσον και ο Καρίσι διαφωνούν με την αυθεντικότητα της προσωπικής ιστορίας της κάθε γυναίκας.

Ξένες ταινίες

«Απόδειξη ενοχής» (Fracture) OPEN, 21.00

Νεαρός υπερόπτης δημόσιος κατήγορος (Ράιαν Γκόσλινγκ) βρίσκει τον δάσκαλό του στον πάμπλουτο επιχειρηματία (Αντονι Χόπκινς) ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του χωρίς ο πρώτος να μπορεί να το αποδείξει. Εντάσεις και σασπένς σε πρώτης τάξεως δικαστικό θρίλερ του Γκρέγκορι Χόμπλιτ, ο οποίος με το παρόμοιου προβληματισμού φιλμ «Φόβος ενστίκτου» ανέδειξε το ταλέντο του Εντουαρντ Νόρτον. (ΗΠΑ, 2007, 105′)

«Κακές παρέες» (Bad company) ALPHA, 00.15

Οταν ένας πράκτορας της CIA σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης υπόθεσης πυρηνικών όπλων, οι μυστικές υπηρεσίες στρατολογούν τον δίδυμο αδελφό του (Κρις Ροκ), έναν αφροαμερικανό μικροαπατεώνα, για να τον αντικαταστήσει. Ενας έμπειρος πράκτορας (Αντονι Χόπκινς) αναλαμβάνει την εκπαίδευσή του και αυτή η ιδέα κινεί τα νήματα της χαριτωμένης αλλά αδύναμης περιπέτειας του Τζόελ Σουμάχερ. (ΗΠΑ, 2002, 107′)