Ενηµερωτική εκποµπή

«360ο» ALPHA, 00.15

Στα νησιά Αρκιοί και Ψέριμος ταξιδεύει η Σοφία Παπαϊωάννου και η εκπομπή «360ο», τα οποία το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ειδυλλιακούς τόπους για τους τουρίστες που επιζητούν την ηρεμία. Τον χειμώνα όμως οι λιγοστοί κάτοικοι που παραμένουν πεισματικά στον τόπο τους καλούνται να δώσουν έναν καθημερινό αγώνα με τη σκληρή μοναξιά και την εγκατάλειψη, προασπίζοντας τις εσχατιές του Αιγαίου. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν νέοι κάτοικοι των ακριτικών αυτών νησιών για τις δυσκολίες που συναντούν και για την απόφασή τους να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Ελληνική σειρά

«Μην ψαρώνεις» ΑΝΤ1, 21.45

Η Σάντυ για πρώτη φορά παίρνει ανοιχτά το μέρος του Διονύση κάνοντας τον Μανώλη να καταλάβει πως η απόσταση μεταξύ τους έχει μεγαλώσει πια επικίνδυνα. Παράλληλα, τα παιδιά του Μανώλη αποφασίζουν να αναλάβουν δράση για να φέρουν τη Στέλλα πίσω στο σπίτι. Η Νενέλα αποφασίζει να κάνει κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ξένη ταινία

«Ο κυνηγός: η µάχη του χειµώνα» (The Huntsman: winter’s war) STAR, 21.00

Πολλά χρόνια προτού αφανιστεί από το ξίφος της Χιονάτης, η βασίλισσα Ραβένα παρακολουθούσε σιωπηρά την αδελφή της, Φρέια, να προδίδεται και να εξορίζεται από το βασίλειό της. Η Φρέια, η βασίλισσα του πάγου, πέρασε δεκαετίες απομονωμένη, να εκπαιδεύει στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Ερικ και τη Σάρα, οι οποίοι παράκουσαν την πιο σημαντική της εντολή: να μην ερωτευθούν ποτέ.

Οι δύο αδελφές απειλούν να καταστρέψουν τον τόπο ενώνοντας τις πλέον σκοτεινές δυνάμεις τους και οι μόνοι που μπορούν να τα βάλουν μαζί τους είναι ο Ερικ και η Σάρα, αρκεί να μπορέσει να βρει ο ένας τον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Σαρλίζ Θερόν, Εμιλι Μπλαντ, Νικ Φροστ. (ΗΠΑ/Κίνα, 2016, 100′)